sâmbătă, 17 martie 2012

Algoritmului de cautare Google 2012: schimbări mari, poate afecta Editori

Ca o companie, Google este pe punctul de a o reconstrucţie completă de a fi motorul de căutare final lumea a văzut vreodată şi cu comunitatea cere nu numai Google, dar alţii în afaceri motor de căutare pentru a produce interogări de înaltă calitate şi răspunsuri la căutările lor, Google a luat această perspectivă şi a transformat-o într-un total restructura în ceea ce priveşte capacitatea lor ca un urias motor de căutare.
Aşa cum sa explicat de către Vicepreşedinte Senior şi Google Fellow Singhal Amir, trecerea destinată va merge dincolo de normele de cuvinte, ca bază a răspunsurilor produse atunci când caută în Google.

Demers a fost o parte din viziunea Google de a se modifica ca pe ceva care o asemănare AI şi se arată că este mai mult adept în ceea ce priveşte căutarea de calitate este în cauză. Acest lucru este, de asemenea, în legătură cu achiziţia de către Google a Freebase în 2010, o bază comunitară de cunoştinţe încorporat, care adăposteşte aproximativ 12 milioane de entităţi canonice. Acest lucru permite Google să asimileze cuvintele, cum ar fi "ciobanesc german" de a fi o rasă de câine, mai degrabă decât a da o "germană" şi "păstor" răspunsul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu