sâmbătă, 17 martie 2012

Skyrim Patch 1.5 pe Steam, data de lansare pentru Xbox 360 şi PS3 curând

Acesta a fost văzut în post pe blog Bethesda la începutul acestei luni că ei sunt în lucrările pentru un Skyrim 1.5 actualizare. Deşi imediat post a fost eliminat, acesta a mai dezvaluit un pic de faptul că de actualizare, inclusiv noua caracteristică Kill came, care include vederi excepţionale la luptă şi au variat atacurile magice. De data aceasta însă, Bethesda a anuntat oficial ca viitorul patch Skyrim 1.5 este acum disponibil în mod Beta prin intermediul Steam si, in curand pe Xbox 360 şi PS3.
Ca pe blogul lui Bethesda, studio, de asemenea, era mândru în a spune că nu se stabileşte numai de joc s-au făcut; caracteristici noi au fost incluse, de asemenea, ca cele menţionate anterior came termină, care a fost stabilită ca un concept de la Jam joc sfârâie în timpul Keynote Todd Howard DICE. În plus, Bethesda, de asemenea, a spus că acestea sunt de planificare "pe adăugarea de caracteristici chiar mai multe, cu actualizări viitoare gratuite şi joc add-on-conţinut."
Pentru cei care doresc să descărcaţi actualizarea 1.5 Beta pe Steam face următoarele:
  1. Autentifica-te pentru Steam
  2. Faceţi clic pe Steam în meniul de sus şi selectaţi Setări
  3. Sub fila cont, mergeţi la secţiunea de participare Beta şi selectaţi Modificare
  4. Un meniu vertical va apărea. Odată vizibil, selectaţi Skyrim Beta
  5. Selectaţi OK
Până atunci, Steam va reporni şi după care Skyrim va fi actualizat la versiunea Beta disponibile în prezent.
În conformitate cu aceasta, Bethesda a luat timp pentru a pune un cuvânt de precauţie pentru cei care optează în Beta să susţină jocurile salvate sau precaut pentru a nu suprascrie jocurile lor existente. Pe de altă parte, a respins din programul beta, de asemenea, vrăji care salvează vechi va lucra în continuare cu lansarea Steam a Skyrim (v 1.4.27).
În plus, bethblog a subliniat de asemenea pentru cei care nu doriţi să rulaţi Beta pentru a reface paşii de la 1 la 4 şi selectaţi NONE - Renunţaţi la toate programului beta de la înec în jos opţiunea care este apoi urmată de restartarea Steam. Dacă este făcută corect, Skyrim va actualiza instantaneu înapoi la cea mai recentă versiune a lansat. Vezi video de mai jos pentru mai multe detalii. Lista de caracteristici noi şi corecţii de bug-uri pot fi vazute la Bethblog .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu