duminică, 18 martie 2012

Volkswagen Golf Blue-e-motion: Data lansării şi caracteristici hibride anul viitor

Se pare ca toata lumea se urca la bord fenomenul de conştientizare la nivel mondial sau poate e doar de răspuns din industria de automobile a crizei iminente de combustibil fosil, dar masinile hibride sunt de germinare stânga şi în dreapta ca ciupercile. Nu că acesta este un lucru rău. Dimpotrivă, exact.
2012 se anunta a fi anul de masini electrice si hibrizi ca puteri, cum ar fi Nissan, BMW şi Mercedes-Benz are deja sau este pe cale de a elibera propriile lor maşini electrice. Într-o mişcare uşor enigmatic, Volkswagen a anunţat lansarea a lor maşină verde propriu, Golf blue e-motion, anul viitor. În lumina recenzii bune vehiculul a primit, entuziastii auto sunt lăsate întreabă de ce producţia de masă este întârziată.
Zvonurile au este că acest lucru se datorează lipsei de baterii litiu-ion necesare pentru a rula masina electrica. Având în vedere de această veste, trebuie să Volkswagen au decis să prelungească timpul de aşteptare decât lasă agăţat mare parte a cumpărătorilor dornici din cauza incapacităţii de alimentarea de la baterie pentru a satisface cererea reală de masina.
Caracteristici care au primit fanii Volks foarte încântat:
 
  • Desigur, modul complet electric, care este un semn pozitiv la problemele de mediu
  • Greutatea relativ mai mică decât era de aşteptat (doar 450 de lire sterline mai mare decât regulate Golf TDI, în ciuda bateriile cu greutate de aproape 1/4 din greutatea totala a masinii)
  • 3 moduri de dinamice (care înclină spre o economie şi una care permite masina pentru a merge 62 mile pe oră în 11,8 secunde)
  • 114 CP Motorul electric produce 199 kg de cuplu
  • De încărcare, care să ia numai 8 ore pe priza de 220 volti regulat şi un mod mai rapid de încărcare timp, la aproximativ 50 de minute de tensiune mai mare sursa de curent
   o încărcare completă este de semnalat posibilitatea de a merge 90 de km inainte de a fi nevoie să fie conectat din nou. Acest lucru va însemna cu siguranţă un economii uriaşe pe benzină, care să justifice eticheta de preţ estimat 30.000 dolari atunci când este în cele din urmă iese în 2013. Ceea ce rămâne de văzut este dacă centralele electrice va începe punerea în mai multe surse de energie eco-friendly pentru a completa în totalitate unitatea de maşini electrice de 100% faţă de soluţii ecologice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu